Ј.У Туристичка организација Града Требиња представила је туристичку понуду Требиња на јубиларном 50. Међународном сајму туризма који је одржан у Новом Саду и то као гост на штанду Туристичке организације Војводине, у дијелу на којем су излагали партнери из региона заједно са ТОРС-ом која је представила туристичку понуду Републике Српске.

 

Овогодишњи сајам је концепцијски редефинисан у сајам рецептивног туризма у чијем центру је туриста за којег се креира понуда заснована на савременим мотивима, очекивањима и искуствима што је Требињу, као дестинацији разноврсним туристичким садржајима која биљежи рапидан раст обима туристичког промета и континуирано проширење понуде дало понебну шансу за пласман понуде, што је на најбољи начин и искориштено.

Да је Требиње туристичка дестинација препознатљива становницима Новог Сада и читаве Војводине потврдило је и ово појављивање, те са правом можемо очекивати да ће услијед ове добро реализоване промотивне активности број гости из овог подручја расти наредних година.