Град Сунца

  • 6,4 km од центра
  • 5,7 km од станице
  • Како стићи: Аутом
Драженска Гора бб
+387 59 491 200

Компанија “Swisslion” поред низа успјеха у прехрамбеној индустрији у Требињу проширује своју дјелатност на туризам и угоститељство, те у априлу 2017. године отвара први у низу угоститељских објеката, хотел “Sl Industry”, једини тематски хотел на просторима БиХ.
Исте године у јулу свечано је отворена Источна капија Града Сунца. Осам хектара херцеговачког крша је оплемењено изградњом “Аqua” Парка и “Дино Парка” са адреналинским и забавним садржајима. Захваљујући енергији, знању и умијећу ангажованих на пројекту за непуна три мјесеца у склопу Дино Парка отворена је и “Сунчана Играоница” која анимира наше малишане током цијеле године.

Комплекс је обогаћен луксузним хотелом “Сл Панорама”, Wellness & Spa центром “Галија” И спортско-рекреативним центром “СЛ Олимп”, као и туристичким насељем “Бијели Град”, у оквиру кога  се налази 160 апартмана, Национални ресторан, те конгресни центар ‘’Колосеум’’ са 600 сједећих мјеста.

Планирано је да по завршетку свих фаза комплекс ”Град Сунца” заузима површину од 80 хектара.
Етно село

Етно село представља оазу мира, скривено између модерних објеката и садржаја Града Сунца. Обавијено у старински дух  традицијом Херцеговине, нуди јединствен концепт цјелодневног дегустирања домаће кухиње, а читав простор оплемењен је и намјештен тако да удобност и уживање буду приоритет. Старе херцеговачке куће, коноба, аутентични амбијент и гастро понуда представљају прави ужитак за очи, непце и душу.

Богата гастрономска понуда никога не оставља равнодушним. Све на трпези узгојено је органски, спремљено на старински начин. На дрвеним асталима, поред огњишта, неизоставан је ужитак у домаћинској кухињи, телетини испод сача, јагњетини на ражњу, котлићу, сарми, цицвари, домаћем хљебу, приганицама, сиру из уља, кајмаку из мјешине, салатама са мирођијама, домаћим колачима, врхунским винима , пршуту, сланини, домаћој херцеговачкој ракији.

 

 

 

 

 

Радно вријеме

Радни дани
10:00-20:00

Викенд
10:00-20:00

WordPress Themes