Требиње је своју туристичку понуду представило у оквиру 7. Бизнис конференције „СЕЕТ 2017“ под називом „Туристичко тржиште Југоисточне Европе” којом приликом је нашем граду од стране „Mass Media International“-а и Стручног колегијума Конференције додијељена престижна струковна награда из области туризма „Brand leader 2017 award“.

 

Награда је додијељена на основу анализе тржишта и стандардизованих критеријума који обухватају континуиран позитиван развој, висок степен тржишне препознатљивости, утицај и допринос унапређењу, популаризацији потенцијала и креирања конкуретног имиџа туристичке индустрије региона Југоисточне Европе.

 

Туристичка понуда представљена кроз презентације и Б2Б састанке наишла је на добар одзив и велико интересовање актера Конференције, туристичких субјеката и стручне јавности региона Југоисточне Европе.

Награда представља још једну потврду и најбољи је показатељ да Требиње са својом препознатљивом туристичком понудом представља неизоставан дио заједничког туристичког производа региона Југоисточне Европе, што је резултат континуираног и систематичног рада на стварању услова за развој и унапређење области туризма.