ЈУ Туристичка организација Града Требиња данас је покренула промотивну кампању са слоганом: „И овог љета – ТРЕБИЊЕ ТЕ ЧЕКА” уз “hashtag” генераторе #gotrebinje #ljetujutrebinju и #sviutrebinje

Кампања има за циљ промоцију туристичке понуде Требиња на регионалном туристичком тржишту, а посебан фокус биће стављен на тржишта Србије, Црнe Горе и Босне и Херцеговине.

У ту сврху креирано је више мултимедијалних садржаја којим ће се путем дигиталних канала комуникације директно доћи до већине потенцијалних туриста, а посебан осврт биће стављен на рекламирање путем гугла, друштвених мрежа и осталих интернет канала и медија.

С циљем бољег позиционирања Требиња на тржишту током наредна два мјесеца израђени су и закупљени рекламни билборди, „city light“ дисплеји и платформе, те остале огласне површине у већим градовима Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

Посебно занимљив дио кампање односи се на креиране промотивне видео спотове у оквиру којих се потенцијалним гостима туристичка понуда Требиња презентује типски и сегментирано и то:

општи видео,

култура и историја,

вино и гастрономија

и авантура

Наведени промо спотови ће поред интернет промоције у сврху рекламирања бити пласирани на комерцијалне ТВ станице у горе наведене државе.

Кампањом је предвиђено више активности везаних за медијска представљања, промоције и презентације на циљаним тржиштима, али и организација студијских посјета новинара из земаља окружења, те снимања путописних емисија и серијала.

Кампања је креирана у сарадњи са компанијом „KONTEENT MEDIA“ из Бања Луке, а планирано је да траје до закључења љетње туристичке сезоне.