Пратећи свјетске трендове у туризму, Туристичка организација града Требиња одлучила се за велики искорак у свом пословању. Заједно са својим партнером маркетиншком агенцијом „Konteent Media“ извршили смо измјену визуелног идентитета Туристичке организације Требиња.

Промјена визуелног идентитета односи се на редизајн административног логотипа, књиге графичких стандарда, званичног hashtag-а, те редизајн свих промотивних материјала као и модернизација званичне web странице Туристичке организације. С обзиром на све већи значај и утицај дигиталних медија, поготово друштвених мрежа, те начина на који утичу на туристе при избору жељене дестинације одлучили смо да у наредном периоду у потпуности модернизујемо и наше канале дигиталне комуникације.

Сматрамо да је ова сарадња као и реализација пројекта измјене визуелног идентитета од великог значаја за град Требиње и његову туристичку понуду. Тиме настављамо континуирани процес унапријеђења и пословања Tуристичке организације Требиња. На туристичкој мапи ово ће додатно позиционирати Требиње као атрактивну, модерну и пожељну дестинацију за одмор.

Изузетно смо задовољни сарадњом са маркетиншком агенцијом „Konteent Media“ која је модернистичким приступом приказала традиционална обиљежја града. Убјеђени смо да ће нова дизајнерска рјешења подићи туристичку понуду Требиња на виши ниво, те да ће Требиње бити први избор не само грађана Републике Српске већ и оних из регионалних и свјетских метропола.