Као резултат договора са менаџером Универзитета Сингидунум из Београда који је склопљен у оквиру 7. Бизнис конференције „SEET 2017.“ одржане у мјесецу октобру у Београду данас је реализована стручна посјета Требињу за око 100 студената Факултета за туристички и хотелијерски менаџмент поменутог универзитета.

Поводом тога у скупштинској сали Града Требиња пријем за студенате приредили су Предсједник Скупштине Града Требиња г-дин Драгослав Бањак и Директор ЈУ Туристичка организација Града Требиња г-дин Марко Радић, којом приликом је одржана кратка презентација о улагањима Града у туризам, инфраструктуру, актуелним и будућим инвестицијама, као и тренутној туристичкој понуди.

Испред ЈУ Туристичка организација Града Требиња студентима су подијељене поклон кесе са промотивним материјалом Требиња, а испред Универзитета домаћинима су уручене пригодни поклони и захвалнице. Студентима је омогућено да постављају питања која су их занимала, а након тога је организована и конференција за штампу

Студенти ће у наставку свог боравка имати прилику обићи Требиње са г-ђом Милицом Вучинић, лиценцираним туристичким водичем.