ЈУ Туристичка организација Града Требиња  је у складу са напредком технологије и маркетиншких алата данас у рад пустила своју нову, савремено дизајнирану званичну интернет презентацију туристичке понуде Требиња www.trebinjeturizam.com, која је израђена по најмодернијим стандардима технологије израде.

Интернет промоција туристичке понуде Требиња један је од приоритета свеукупне годишње маркетиншке активности ЈУ Туристичка организација Града Требиња, те је у складу са тим вишемјесечним, систематичним теренским радом на прикупљању успостављена једиствена база података, чиме је нова интернет страница знатно унапређена, допуњена, обухваћена и комплетирана неопходним информацијама за бесплатну промоцију свих сегмената туристичке понуде града.

Страница је, између осталог, израђена са намјером што бољег информисања постојећих и потенцијалних заинтересованих посјетилаца нашег града и свеукупне јавности, те пружања потпунијих информација, а конципирана је на начин да корисницима омогући једноставније сналажење и доступност битних информација цјелокупне туристичке понуде са опширнијим описима и навигацијама до самих локација туристичких атракција. Сви носиоци туристичке понуде, атракције и локалитети међусобно су увезани и линковани, тако да представљају заокружену цјелину сложену у занимљиву туристичку причу, која ће привући сваког посјетиоца.

На поменутој адреси своје мјесто ће пронаћи вијести, актуелности и информације из области туризма Требиња, Републике Српске, Босне и Херцеговине и региона.

Битно је додати да је страница израђена на три платформе и два језика (ћирилица, латиница и енглески), те да је  доступна и прилагођена свим врстама десктоп и нотебоок рачунара, таблетима, као и мобилним уређајима.