Јуче је у просторијама Градске управе града Чачка потписан протокол о сарадњи између Туристичких организација Требиња и Чачка.

Потписивању протокола присуствовали су директори туристичких организација Требиња и Чачка г-ђа Мирјана Путица и г-дин Војин Јаковљевић, замјеник градоначелника Чачка господин Владан Милић, замјеник градоначелника Требиња господин Дражен Бошковић те начелник Одјељења за туризам, пољопривреду и предузетништво господин Бојан Вучуревић.

Протокол је потписан са циљем унапређења сарадње у области туризма, сарадње на пројектима, заједничке туристичке промоције и заједничког наступа на међународним и домаћим сајмовима туризма.

Циљ је и боља повезаност представника туристичке привреде, а регионална сарадња се може одразити позитвно и на привреду, културу, спорт и друге области.

Протокол предвиђа, да се успостављањем сарадње, прошире и размене знања и позитивна искуства у пословању туристичких организација и привредних субјеката оба града. Увјерени смо да ће сарадња допринијети позитивним ефектима у области туризма и утицати на привредни развој.