Првих 15 дана трајања промотивне кампање „Љетуј у Требињу“ коју је организовала Туристичка организација Града Требиња у сарадњи са хотелијерима овог града, а уз подршку Градоначелника Требиња г-дина Мирка Ћурића забиљежен је одличан одзив и висок ниво интересовања који је надмашио сва очекивања и пројекције које су постављене на почетку исте.

Седам дана прије окончања кампање сајт www.ljetujutrebinju.com у оквиру кога се налази „онлајн“ пријава за учешће премашио је цифру од 17.000 посјета из 40 земаља свијета. Највише посјета сајту поред домаћих забиљежили су корисници из земаља окружења (Србија, Црна Гора и Хрватска), затим из земаља широм Европе, али и из далеких прекоокеанских туристичких тржишта Азије (Јапан, Кина, УАЕ и Либан), Сјеверне Америке (САД и Канада) и Аустралије. За туристичке поклон ваучере у износу од 150,00 КМ до сада се пријавило скоро 7.000 потенцијалних туриста (око 40%) који би Требиње посјетили у периоду 05-25.07. текуће године.

Обзиром да актуелни тренд интересовања за кампању знатно премашује очекивања и пројекције организатора, донешена је одлука да се поред првобитно планираних 30 емитују и додијеле додатни туристички поклон ваучери, а њихов тачан број биће познат приликом објаве добитника који ће се знати у понедељак 29.06. текуће године, а учесници у кампањи и цјелокупна јавност ће о свему бити благовремено обавјештени и информисани.

Треба додати да су кампању подржале и поједине јавне личности које су дале свој допринос успјеху досадашњег тока исте, а организатори се захваљују свима који су на било који начин учествовали и дали свој допринос афирмацији и промоцији исте, те напомињу да је остало још само 7 дана до истека рока за пријаву. Стога позивају све оне који то још нису да до петка 26.06. попуне „онлајн“ пријаву на www.ljetujutrebinju.com и узму учешће у кампањи „Љетуј у Требињу“, те на тај начин постану један од потенцијалних добитника туристичког поклон ваучера за љетовање у Требињу.