Апартмани САНТА БАРБАРА ★★★

  • Број лежаја: 5
  • 750 м од центра
  • 550 м од станице
  • Како стићи: Пјешке
Николе Тесле 23
+387 65 144 280

Радно вријеме

Радни дани
00:00-24:00

Викенд
00:00-24:00

WordPress Themes