Према плану и програму рада и активности за 2024. годину Туристичка организација Града Требиња узеће активно учешће на „45. Међународном сајму туризма“ који се од 22.02. до 25.02.2024. године одржава на Београдском сајму у Београду.

Обзиром да је у питању највеће туристичко дешавање у Региону који квалитетном понудом и разноврсним дешавањима сваке године привлачи све већи број излагача и посјетилаца, а увезвши у обзир близину тржишта и број туриста који у Требиње долази из Србије овај сајам сматрамо једним од најзначајнијих за представљање туристичке понуде нашег града, те у складу са тим већ традиционално годинама уназад посебну пажњу поклањамо представљању у склопу истог.

Сходно томе на овом сајму представићемо комплетну туристичку понуду нашег града, носиоце туристичке понуде, као и привредне и пословне субјекте који се баве пружањем услуга у туризму.

Наступ ће се реализовати у оквиру промо штанда величине 50 м² изложбеног простора смјештеног на одличној локацији у хали бр. 1 Београдског сајма (централна хала) који ће бити атрактивно брендиран, адекватно припремљен и комплетно опремљен за потребе промоције на овако великом и важном туристичком дешавању.

У сврху што боље и квалитетније припреме промоције Требиња овим путем позивамо пословне сараднике, носиоце туристичке понуде и привредне субјекте који се баве пружањем услуга у туризма у Требињу да нам, уколико нису у могућности узети активно учешће на Сајму своје производе и промотивне материјале доставе у просторије Туристичког информативног центра (под Платанима) или у просторије Туристичке организације Града Требиња на Марин двору до понедељка 19.02.2024. године до 15:00 часова.