Данас су у просторијама Туристичке организације Требиња у оквиру промотивне кампање „Љетуј у Требињу“ коју је организовала Туристичка организација Града Требиња у сарадњи са хотелијерима овог града, а уз подршку Градоначелника Требиња г-дина Мирка Ћурића извучени добитници туристичких поклон ваучера.

Након што је у петак 26.06 кампања закључена организатори су констатовали да је спроведена више него успјешно, да је остварена намјера да се допре до што већег броја потенцијалних туриста са различитих туристичких тржишта, те да су статистички показатељи изузетно добри. Наиме, сајт www.ljetujutrebinju.com у оквиру кога је била „онлајн“ пријава посјетило 28.244 корисника из 43 земље свијета , а забиљежено је 10.109 пријава што је бројка која је знатно надмашила планове, очекивања и пројекције које су постављене на самом почетку кампање.

Обзиром да је читав ток кампање пратио висок ниво интересовања и добар одзив потенцијалних туриста, а услијед спремности носилаца туристичке понуде Требиња да додатно потпомогну акцију одлучено је да се умјесто првобитно планираних 30 емитује још толико туристичких поклон ваучера, тако да ће бити додијељено укупно 60 ваучера у износу од 150,00 КМ који се требају искористити у периоду 05.-25. jули.

Организатори додају да су кампању подржале и поједине јавне личности које су дале свој допринос успјеху њене имплементације попут Мијата Гаћиновића, Секе Алексић, Немање Гудеља, Јована Јовановића и Гојка Цимирота, а ријечи хвале упућене су свима онима који су на било који начин учествовали и дали свој допринос афирмацији и промоцији кампање, уз честитке и најбоље жеље добитницима који ће овог љета посјетити Требиње.

Посебна захвалност иде на адресе хотелијера који су својим учешћем омогућили да акција буде изузетно успјешна.

Поклон ваучери моћи ће се преузети приликом доласка у Требиње у просторијама Туристичког инфо центра у улици Јована Дучића бб уз обавезно посједовање личног документа, а добитници добитници истих у оквиру промотивне кампање „Љетуј у требињу“ су: