Град Сунца

  • 6,4 km од центра
  • 5,7 km од станице
  • Како стићи: Аутом
Драженска Гора бб
+387 59 222-636

Компанија “Swisslion” поред низа успјеха у прехрамбеној индустрији у Требињу проширује своју дјелатност на туризам и угоститељство, те у априлу 2017. године отвара први у низу угоститељских објеката, хотел “Sl Industry”, једини тематски хотел на просторима БиХ.
Исте године у јулу свечано је отворена Источна капија Града Сунца. Осам хектара херцеговачког крша је оплемењено изградњом “Аqua” Парка и “Дино Парка” са адреналинским и забавним садржајима. Захваљујући енергији, знању и умијећу ангажованих на пројекту за непуна три мјесеца у склопу Дино Парка отворена је и “Сунчана Играоница” која анимира наше малишане током цијеле године.
У 2018. години комплекс је обогаћен луксузним хотелом “Сл Панорама”, Wellness & Spa центром “Галија” И спортско-рекреативним центром “СЛ Олимп”.
Истим темпом ради се на још једном великом пројекту унутар капија Града Сунца чије отварање се очекује до маја 2019. Године. У питању је туристичко насеље “Бијели Град”, у оквиру кога ће се налазити 160 апартмана, Национални ресторан, те конгресни центар ‘’Колосеум’’ са 600 сједећих мјеста.
Планирано је да по завршетку свих фаза комплекс ”Град Сунца” заузима површину од 80 хектара.

 

Радно вријеме

Радни дани
10:00-20:00

Викенд
10:00-20:00

WordPress Themes